Hirdetés

Február elején jelenik meg a Gears of War: Judgement?

|

Egy brit online játékbolt értesülései szerint február második hetében már hozzájuthatunk a Gears of War széria legújabb részéhez.

Hirdetés

Bár az esetek többségében nem bízhatunk száz százalékosan a viszonteladók információiban, a Gears of War: Judgement februári megjelenése nem tűnik lehetetlennek.

Az Epic eddig csak azt árulta el, hogy a játék érkezésére 2013 folyamán számíthatunk, konkrétabb információval viszont nem szolgáltak. A ShopTo webáruházba viszont nem csak a termék, de vele együtt a megjelenési dátum is felkerült, ami nem más, mint február nyolcadika. A dátum valódiságát igazolja, hogy 2013. február 8. péntekre esik, és köztudott, hogy Európa-szerte az esetek többségében péntekenként jelennek meg a játékok. A hivatalos megerősítésig kéretik pletykaként kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)