Hirdetés

Február elsejétől telepedhet Kinect a Windowsra

|

A mozgásérzékelés lehetősége PC-n nem csak a játékok számára nyújthat újdonságot.

Hirdetés

Az, hogy a Microsoft PC-re is elérhetővé teszi a Kinectet, nem csupán azt jelenti, hogy innentől kezdve a kezünket lóbálva is tudjuk majd irányítani a Flight Simulator-t, vagy éppen imitálva a fegyverkezelést, innentől perifériák nélkül osztjuk a heccsátot a Call of Field: Modern Company 18-ban. Egyebek mellett számos irodai és kommunikációs lehetőség rejlik a Kinect-ben, amit az is bizonyít, hogy többek között a Boeing, a Toyota és a Mattel is buzgón ügyködik a Microsoft eszközére való fejlesztéseken.

Ahogy a képen is látszik, a mozgásérzékelős szerkezet újra lett dobozolva, a Windows-os vásárlóerő ízlésének megfelelően, és az Amazonon előrendelést lehet leadni rá, 250 dolláros áron, ami nem éppen olcsó. Annak ellenére, hogy apróbb változtatások mellett szinte ugyanazt a masinát kapjuk, ez az ár indokolatlanul soknak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)