Hirdetés

Februárban jön a Street Fighter 5 következő harcosa

|

Bár a vártnál később, de a Capcom verekedős játéka új karakterrel bővül.

Hirdetés

Míg a Mortal Kombat 11 Ultimate olyan vendégszereplőkkel próbálja meg változatosabbá tenni a karakterfelhozatalt, mint Rambo és a Terminátor, addig a Street Fighter V esetében a széria során megismert karakterekkel bővül a kínálat. Aki unja már Chun-Li, Ken, M. Bison, Nash, Ryu, Vega, Akuma vagy éppen Zangief harcmodorát, az hamarosan ráteheti a kezét egy új harcosra. 

A játék producere, Shuhei Matsumoto egy videóüzenetben erősítette meg, hogy továbbra is dolgoznak a Street Fighter 5 ötödik szezonján, azonban a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt nehezebben haladnak, mivel az elsődleges számukra a fejlesztők és családjaik biztonsága.

Hirdetés

Ennek következményeként a következő karakter, Dan érkezését a télre tervezik, várhatóan februárban jelenik meg. Dant még szeptemberben jelentették be és 2020-ban kellett volna megérkeznie, de  a körülményekre való tekintettel nem hibáztathatjuk a fejlesztőket a késésért. 

Az először a Street Fighter Alphában felbukkant, arrogáns és autodidakta harcművész mellett egyébként négy további harcos is bekerül a Season 5-tel: Rose, Oro, Akira és egy még be nem jelentett negyedik karakter. Dan után Rose következik majd, várhatóan 2021 tavaszán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)