Hirdetés

Fegyveres rotodrónok a következő Call of Duty-ban?

|

A közeljövő technológiája az új Call of Duty-ban? Minden megtörténhet...

Hirdetés

Mint ismeretes május elsején fogja felfedni az Activision a Call of Duty legújabb részét. Minden jel arra mutat, hogy az új rész a Black Ops 2 lesz (legalábbis itt a szerkesztőségben erre tesszük a voksunkat).

A játék weboldalára ellátogatva láthatjuk, hogy a legtöbb információt még rejtve tartják a kíváncsi szemek elől, mindössze a bal felső sarokban találunk egy képet egy rotodrón látható. Ez még nem is lenne hírértékű, viszont ha rákattintunk a képre, akkor egy orosz amatőr videó jelenik meg, ahol a gyakorlatban is megmutatják a jövő gyilkológépeit.

Aztán persze lehet, hogy ez az egész csak egy vírusmarketing videó, amit Bobby Kotick pénzel, csak azért, hogy jól bepromózza az új Call of Duty-t. Mindenesetre roppant gyanús az egész, de működik, mivel egyetlen nap alatt másfélmillióan látták a videót. nem szeretnék állást foglalni ez ügyben mivel nem vagyok szakértő (bár gondolom van itt néhány olvasó aki megteszi ezt helyettem), de nekem roppant gyanús, hogy egy gépfegyver sorozata ennyire nincs hatással egy ilyen könnyűszerkezetes drónra. Szerintetek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)