Hirdetés

Fegyvertelenül is agyon lehet verni a Fallout 4 legnagyobb szörnyeit

|

Ha nincs gusztusod a lőfegyverekhez, vagy csak szimplán unod a lőszergyűjtögetést, akkor tűrd fel a ruhád ujjait, és használd azt, ami kéznél van.

Hirdetés

Amikor valaki újra és újra végigjátszik valamit, akkor idővel az unalmassá válhat. Ilyenkor jönnek a különböző kihívások, és a Fallout-rajongók egyik kedvenc nehezítése a fegyvertelen futam. Ez azt jelenti, hogy mindenféle lőfegyver, vágó- vagy szúróeszköz nélkül járják be a kalandozók a pusztaság veszélyesebb csücskeit is, és csak az ökleiket használják a véleménykülönbségek elsimításához.

Ez a Fallout játékokban azért tud működni mert léteznek olyan perkek és apróbb tárgyak, amik segíthetnek az ütlegelésben.

Hirdetés

Ennek köszönheti életét /u/blacklightingthe1st, aki a Fallout redditen mutatta meg találkáját két Yao Guaijal (egy ilyen mutáns mackó kergette meg a "bátor" Titus lovagot a Fallout sorozat első évadában). A szörnyek a semmiből ugrottak neki a szerencsétlen menedéklakóknak, de egy stim pack és egy VAT-tal megtámogatott ütés mindent elrendezett.

Those Yao guai caught these hands
byu/blacklightingthe1st inFallout

A Bethesda szerepjátékait sok mindenért bírálhatjuk, de egy dologban mindig nagyon jók voltak, és az a karakterünk kiépítésének szabadsága. A Fallout 4 láthatóan ebben sem okozott csalódást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)