Hirdetés

A nap, amikor a Fehér Ház koronavírus szakértője a gamereket hozza fel példaként

|

A járványügyi szakember szerint a milleniáloknak megvan a képességük, hogy meglássanak olyan dolgokat, amik fölött az idősebb generációk elsiklanának.

Hirdetés

Noha a koronavírus az idősebbekre jelent komolyabb veszélyt, nagyon fontos, hogy most a fiatalok is kerüljék a többi emberrel való kontaktust, hiszen bárki potenciális hordozó lehet, így mindannyiunknak tenni kell azért, hogy megakadályozzuk a járvány terjedését. Erre hívta fel a figyelmet a Fehér Ház sajtótájékoztatójában a Dr. Deborah Birx is, miközben a játékokról is ejtet pár szót.

Hirdetés

A vírussal kapcsolatos visszajelzéseket figyelő és koordináló doktornő ugyan kissé kínosan próbált vagány dolgokat mondani, de alapvetően pozitív gondolatokat fogalmazott meg a fiatal játékosok kapcsán:

"Ahhoz a generációhoz szólok, akik egy olyan csoport tagjai, akik innovációval szolgálnak nekünk, különlegesen azzal a képességükkel, hogy képesek felmérni a terepet és gyorsan végeznek egy játékkal. Én mindig szintről szinte haladok, soha nem gondoltam arra, hogy harmadik szintről hetedikre is ugorhatnék - ez az amit megtanítanak nekünk; olyan dolgokra figyelnek, amiket mi nem látunk. Fontos, hogy ők is egészségesek maradjanak."

A meglehetősen furcsán használt játékos hasonlatnak valószínűleg az volt a célja, hogy felkeltse a fiatalabbak figyelmét is. Bárhogy is, vigyázzatok magatokra és a családotokra, mérjétek fel a terepet és végezzetek gyorsan a játékkal! Segítünk az amerikai kormánynak üzeneteket átadni, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)