Hirdetés

Fehér karácsonyt hoz a Microsoft Flight Simulator új frissítése

|

Napokon belül megérkezik a következő update, benne a VR-támogatással is.

Hirdetés

Várhatóan jövő nyáron Xbox Series X|S konzolokra is megjelenik a Microsoft Flight Simulator (és azonnal bekerül az Xbox Game Pass szolgáltatás kínálatába is), addig azonban csak PC-re lesz elérhető. Szerencsére ez a változat is folyamatosan frissül, most éppen arra várnak a játékosok, hogy a következő frissítéssel bekerüljön a VR-támogatás, ami új szintre emelheti a szimulátorélményt. De nem ez az egyetlen újdonság, amit izgatottan várhatunk 

Hirdetés

A Flight Simulator franchise feje, Jorg Neumann az Xbox Wire cikkében árulta el, hogy a december 22-én érkező ingyenes update a VR-funkció mellett "valós idejű havazást és valósághű jégtakarót" hoz magával.

Hogy ez miért nagy szó? Nos, a játék a Bing Maps műholdas és fotogrammetriai adatainak felhasználásával készítették el, amelyeket topográfiai térképekkel és élő időjárási viszonyokkal ötvözött az Asobo Studio. Csakhogy a konzisztencia érdekében a műholdas képeket általában tiszta, fényes napokon készítették, ami azt hozta magával, hogy a Microsoft Flight Simulator világában tulajdonképpen egy végtelen, örök nyár van. Nos, ennek hamarosan vége. 

A csapat egyébként érdekes statisztikákat is készített a felhasználók első hónapjainak adatai alapján: eszerint a virtuális pilóták együtt annyi mérföldet tettek meg, hogy akár 19-szer is elrepülhetnének a Napig, és vissza. A Föld felszínének azonban csak a 72%-át keresték fel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)