Hirdetés

Fejlesztés alatt a Crysis 3?

|

Sokadszorra is egy állásinterjúban kell keresnünk a válaszokat arra a kérdésre, hogy mi a Crytek következő fejlesztése.

Hirdetés

Az Electronic Arts egy frissen megosztott álláshirdetése arra enged következtetni, hogy a Crytek műhelyében gőzerővel fejlesztődik egy cím, mely remélhetőleg az ismert sorozat harmadik részének tekinthető. Hogy miről beszélek éppen? Sokak szerint a Crysis 3-ról...

Disorder és Mastigias kollégák közös, valóban élvezetes Crysis 2 tesztjét már csak a mostani hír miatt is érdemes átolvasni/ felidézni, hiszen a szóban forgó pletyka igazzá válásakor érdekes lehet összehasonlítani a jövőt a múlttal.

Az Electronic Arts ugyanis kiadott egy álláshirdetést, melyben a Crytek csapatába keresnek megbízható munkaerőt, aki egy CryEngine-re épülő produktum fejlesztéséhez adná tudását. A spekulációk rögtön megindultak, sokan azt feltételezik, hogy a Crytek műhelyében nem más készül, mint a Crysis 3.

Mivel a sorozat második része rendkívül sikeresnek mondható eladások szempontjából, várható volt, hogy a fejlesztők előrukkolnak egy újabb epizóddal, de jelen pillanatban rengeteg projektjük van: gondoljunk csak a Kinect-exkluzív Ryse-ra, a Homefront 2-re vagy a free-to-play címnek szánt Warface-re. Vajon befér mindezek közé egy Crysis 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)