Hirdetés

Fejlesztés alatt a Race Driver GRID folytatása?

|

Az aktuális pletykák alapján a Codemasters már gőzerővel hegeszti a Race Driver GRID második részét.

Hirdetés

Az Official Xbox Magazine UK legutóbbi magazinjának pletykarovatában kitértek arra, hogy a Codemasters nem csücsül a babérjain, hanem teljes erőbedobással munkálkodnak a Race Driver GRID újabb fejezetén.

A 2008-ban piacra dobott versenyjáték rendkívül nagy körben tett szert népszerűségre, a mai napig sokan várják a folytatás bejelentését, amely nem hivatalos úton, de pletyka szinten megtörtént. Az Official Xbox Magazine UK rovatában félreérthetetlenül arra utal az ominózus rövidhír, hogy a Codemasters ráállította a "GRID csapatot" a folytatás elkészítésére, amely várhatóan 2012 szeptemberében, a F1 2012 premierje után mutatja meg magát. Az első epizód PC-re, PS3-ra és X360-ra mutatkozott be négy éve, várhatóan ismét ezen három platform dominál majd a Race Driver GRID 2 megjelenésekor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)