Hirdetés

Fejlesztés alatt az Army of Four

|

A twitteren elcsiripelt információk alapján örvendhetünk, hiszen készül az Army of Two folytatása.

Hirdetés

Az Army of Two folytatásának lehetőségéről tavaly már szállingóztak pletykák a levegőben, de akkoriban cáfolva lett mind a fejlesztés, mind a négyfős kooperatív mód lehetősége. Ezidáig.

Joe Flanigan amerikai színész leginkább a Csillagkapu - Atlantisz, Az igazság napja, a Providence és a Pszichozsaru című sorozatokból lehet ismerős, aki most egy beszédes twitter üzenetben elkotyogta, hogy az Electronic Arts felkérte az Army of Four egyik szinkronszerepére.

A pletykák szerint nem csupán Flanigan orgánuma lesz az egyetlen, ami új lesz az Army of Two továbbgondolásában. A játék állítólag kölcsönveszi a Battlefield Fostbite 2 névre keresztelt motorját és kizárólag azon lesz hajlandó futni. Újra fellángolt továbbá a négyfős kooperatív móka lehetősége, Salem és Rios mellé újabb két karaktert csapva bele is vethetjük magunkat a harcokba. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk az Army of Four-ról, lehetőség szerint a GDC 2012-őn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)