Hirdetés

Fejlesztői naplón a F1 2012

|

A Codemasters mindent megtesz annak érdekében, hogy méltó Forma 1-es játékkal rukkoljon elő, hiszen a száguldó cirkusz hatalmas rajongótáborral rendelkezik.

Hirdetés

Augusztus közepén derült ki, hogy szeptember végén debütál a Codemasters 2012-es Forma 1-es szezont középpontba állító játéka, az F1 2012.

A F1 2012 szinte mindenben többet és jobbat ígér elődjénél: dinamikusabb időjárást, fizikát és továbbra is az idei Forma 1-es szezon minden licencét kaphatjuk meg, ha a Codemasters versenyproduktumát választjuk. A F1 2012 szeptember 21-én száguld be a monitorunkra PC-n, PS3-on és X360-on. A harmadik fejlesztői napló, melyben felszólal - többek között - a játék direktora, Paul Jeal és Stephen Hood kreatív munkatárs is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)