Hirdetés

Fejlesztői naplón a LOTRO: Riders of Rohan

|

A Turbine következő nagyszabású kiegészítése Rohan lovasai közé kalauzol el minket, ahol egyértelműen szerves részét képezi a játéknak a hátasokon való harc.

Hirdetés

A Lord of the Rings: Riders of Rohan két kedvcsinálóval örvendeztette meg az E3-ra kilátogatókat és követőket, most azonban a fejlesztők adtak ki egy videót, melyben a mountoké a főszerep.

A hátasokon való harcolás a fantasy szerepjátékok egyik Szent Grálja, hiszen annyira nehéz jól kivitelezni, hogy sokaknak bele tört már a bicskája a próbálkozásba. Nagyon úgy tűnik, hogy Rohan lovasai fittyet hánynak az eddigi tapasztalatokra és a készítők által kiadott legújabb fejlesztői naplóban vígan szállnak harcba mountjaikkal együtt. A Turbine bevallása szerint az imént felvázolt harci mód nem borítja fel a Lord of the Rings Online harci egyensúlyát, sokkal inkább kiegészíti, felvirágoztatja azt.

A The Riders of Rohan kiegészítő szeptember ötödikén válik elérhetővé és a hátasokon való harcmodor mellett 85-ig kúszik fel a szintkorlát és rengeteg új tartalmat hoz nekünk a csomag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)