Hirdetés

Fejlesztői naplón az Assassin's Creed III: Liberation

|

A női főhőssel és Liberation alcímmel érkező PlayStation Vitára szánt Assassin's Creed III megkapta első saját fejlesztői naplóját.

Hirdetés

A Ubisoft hatalmas népszerűségnek örvendő sikersorozatából a PlayStation Vita tulajdonosok sem maradnak ki, hiszen megkapják a maguk Assassin's Creed III adagját, méghozzá rengeteg extrával.

Az első és legfontosabb változtatás rögtön a főszereplő kiléte: a Liberation főhőse nem más, mint egy szemrevaló, Aveline névre hallgató hölgy, aki saját sztorit és egyúttal játékmenetet is kap. A legelső fejlesztői videóban két percen keresztül láthatjuk a Liberationt mozgás közben és grafikai, valamint élvezeti szempontból semmi oka sincs szégyenkezni a nagy tesó mellett:

Az Assassin's Creed III: Liberation október 31-én kerül kiadásra PlayStation Vitára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)