Hirdetés

Fejlesztői pokolban ragadt az új BioShock játék?

|

Egy névtelen informátor azt állítja, hogy a közelmúltban már negyedszerre kezdték elölről a legújabb BioShock játék fejlesztését.

Hirdetés

A BioShock első része a kétezres évek egyik legmeghatározóbb játéka volt, amely kreatív játékmenetével és gondolatébresztő történetével nagyban formálta azt, ahogyan az akkori generáció az FPS játékokra gondol. Mostanra már több, mint tíz év telt el a sorozat legutóbbi darabja, a valamelyest megosztó fogadtatásban részesült BioShock Infinite megjelenése óta és ugyan időközben bejelentésre került egy folytatás, mostanra nagyon úgy tűnik, hogy nem akar egykönnyen megszületni a széria negyedik része.

Egy Oops Leaks nevű felhasználó a Twitteren tett közzé egy threadet, amelyben azt taglalja, hogy az állítólag BioShock Isolation névre keresztelt játék fejlesztését tavaly nyáron újrakezdték, ami a szivárogtató szerint már a negyedik újrapróbálkozás, mióta a projekt megkezdődött.

Hirdetés

A névtelen informátor szerint a döcögős fejlesztésnek több oka van: egyrészt szervezetlenek a munkafolyamatok, átláthatatlan a fejlesztés, másrészt pedig szokatlanul sok a kevés tapasztalattal rendelkező, akik ráadásul gyorsan váltják egymást a kaotikus működés miatt.

Ugyanakkor nem csak a projekt menedzsment okoz problémát, hanem a pletykák szerint a csapat, kiváltképp a forgatókönyvírók úgy érzik, hogy a nagy nyomást gyakorol rájuk a BioShock-sorozat elismertsége és nem tudnak olyan történettel előállni, ami méltó lenne a korábbi epizódok szintjéhez.

Oops Leaks szerint idén megújították a Cloud Chamber stúdió trademarkját, ami valószínűleg azt jelenti, hogy továbbra is hisznek a projektben, de igazak a fenti pletykák, akkor ez sajnos sovány vigasz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)