Hirdetés

Fejlesztőket keres a Sledgehammer egy új Call of Duty játékhoz

|

A Modern Warfare 3-at is fejlesztő cég egy Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra készülő CoD-hoz keres programozókat.

Hirdetés

Alig néhány napja jelent meg a Call of Duty: Black Ops 2, máris elindultak a találgatások a széria következő részével kapcsolatban.

Ennek alapjául szolgál többek között a Sledgehammer állásajánlata is, amit a Gamasutrán tettek közzé, és így szól:

"Folyamatosan toborozzuk a legtehetségesebbeket a Call of Duty fejlesztői csapatunkba. Ha elszánt vagy és az motivál, hogy a lehető legjobbat nyújtsd, vágysz arra, hogy a történelem legsikeresebb FPS franchise-án dolgozz, kérünk, jelentkezz online."

A leírásban szerepel még, hogy a célplatformok az Xbox 360 és a PlayStation 3, ami azt sejteti, hogy nem egy hagyományos epizódot fogunk kapni, hanem egy konzol-exkluzívat. Mert valljuk be, a Modern Warfare 4-et nem kiadni PC-re nem lenne egy okos húzás...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)