Hirdetés

Fekete Párduc és Marvel Kapitány is játszható lett a Fortnite-ban

|

De rajtuk kívül bekerült Taskmaster, azaz Kiképző is az Epic csataterére.

Hirdetés

Nemrég még a Halo ikonikus főhőse, Master Chief, valamint a God of War legendás karaktere, Kratos kerültek be a Fortnite-ba az új szezonnak köszönhetően, de nyilvánvalóan ezzel még nem ért véget a skinek sora: elvégre a Chapter 2 Season 5-ben nem véletlenül lett a Marvel univerzum egyik leghatalmasabb szupergononsza, Galactus a főellenség.

Hirdetés

A szuperhősök világából most újabb három arc köszön be a Marvel Royalty and Warriors Pack megjelenésének köszönhetően: Fekete Párduc, Marvel Kapitány és Kiképző bőrébe bújva is harcolhatunk, akik természetesen hozták magukkal a saját felszereléseiket is, a Wakanda Forever! tisztelgésről nem is beszélve. Úgy érezzük, hogy ez a Marvel Filmes Univerzum Fekete Párducát megformáló Chadwick Boseman emlékének is szól, még ha a kinézet nem is teljesen ugyanaz.

Ti le fogtok csapni az új skinekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)