Hirdetés

Feketén-fehéren megmondom: kétszínű!

|

Mára szintén két játék jutott, epizodikus alkotásokról beszélve szegényesnek tűnhet felhozatalunk. Pedig nem az!

Hirdetés

A most következő alkotás láttán azonnal eszembe jutott, milyen borzalmas órákat töltöttem az Echocrome előtt görnyedve, kiutat keresve az egyre zavaróbbá váló fekete-fehér világból. A SHIFT névre hallgató alkotásban szerencsére megmenekülünk a harmadik dimenziótól és annak káros hatásaitól, egyszerű platformjátékra szeretnék felhívni becses figyelmeteket, melyben kiemelt fontossággal bírnak a színek. Fekete-fehér univerzumban kalandozva feladatunk eljuttatni néhol koromfekete, néhol pedig hófehér barátunkat a pályán található ajtóhoz.

shift_dd.jpg

Semmilyen újdonsággal nem szolgálna a SHIFT, ha egyszerűen ugrándoznunk és szaladgálnunk kellene megállás nélkül, szerencsére tartogat meglepetéseket, esetenként egészen kellemetleneket. Bizonyos pályarészeken nem tudunk továbbjutni, ha nem hívjuk segítségül SHIFT névre hallgató billentyűnket. Leütésével minden a feje tetejére áll és felcserélődnek a színek, ezzel a módszerrel teljesíthetetlennek tűnő útvonalak nyílnak meg előttünk. Ugyebár 180-fokos fordulat után egy egekbe magasodó torony mély szakadékká változik. PacaTriK megörvendeztetett bennünket a SHIFT első és második epizódjával, így bőven tesztelhetitek tudásotokat egy raklapnyi pályán keresztül a Játéközön.hu oldalán!

shift_2_66.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)