Hirdetés

Fél évet is késhet az új Silent Hill

|

Hivatalos magyarázat nincs, csupán a keserű pirula: csak 2012-ben érkezik a Silent Hill: Downpour.

Hirdetés

 

A Homecoming vegyes fogadtatása után a Konami viszonylag gyorsan bejelentette a Silent Hill 8 készítését, amely aztán tavaly az E3-on mutatkozott be trailer formájában. A Downpour alcímmel futó darab kellően felcsigázó volt ahhoz, hogy az ember elkezdje várni a megjelenés idejét (főleg azok, akiknek nem adatott meg a Shattered Memories felemelő élménye), ami idén november lett volna.

Nos, a helyzet az, hogy egyelőre ismeretlen okokból az idei karácsonyt nem Silent Hill ködös városában, sántikáló szörnyek ölelésében töltjük majd, mert a Konami egyelőre jegelte a megjelenést. Jelenleg az a mondás, hogy valamikor 2012 első felében foghatjuk kezünkben a cseh Vatra Games által megálmodott horror-klasszikust.

Magyarázat nincs, pedig a "szökött fegyenc beszédül a szirénaszóra átalakuló kísértetvárosba" sztori azért minket nagyon is érdekelt volna. Viszont ha a Silent Hill nyolcadik része még igen gyatra állapotban van, akkor még nem árt, ha kicsit reszelgetik, nincs szükség a cseh szoftverfejlesztők édesanyáinak tömeges csuklására.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)