Hirdetés

Félóra játékmenetet tudunk mutatni a Starship Troopers RTS-ből

|

Itt az idő, hogy te is belépj az intergalaktikus darálóba, és megvédd a világunkat az űrbogaraktól!

Hirdetés

A Csillagközi invázió (eredeti nevén Starship Troopers) egy csodálatosan borzalmas maradéka a '90-es éveknek. A vérgőzös szatíra mára sokak kedvencévé vált, így nem is csoda, hogy a The Artistocrats rárepült a témára.

A stúdió keményen dolgozik a Starship Troopers: Terran Command című játékos feldolgozáson, aminek ugyan csúsznia kellett, de a nyár elején még így is meg fog jelenni.

Hirdetés

A srácok láthatóan jól haladnak a fejlesztéssel, legalábbis ezt mutatja az a 30 perces demó, amit most mind végignézhetünk. A lenti anyagban bemutatkoznak az egységek mindkét oldalon, és megkezdődik a taktikus mészárlás.

A Starship Troopers: Terran Command pontosan 2022. június 16-án érkezik majd PC-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)