Hirdetés

Fél órányi Assassin's Creed Valhalla játékmenet érkezett, rengeteg újdonságot láthattunk

|

A Ubisoft streaming műsorának egyik fénypontja volt az Assassin's Creed Valhalla bemutató, melyben a fejlesztők mutatták be a sorozat következő részének finomságait.

Hirdetés

Jó ubisoftos szokás szerint az akció közepébe lendít bennünket az Assassin's Creed Valhalla 30 perces bemutatója. A fejlesztők a női főszereplőt terelgetve mutatták meg, hogy miben is más az idei felvonás, mint az Odyssey volt. Azon felül, hogy a harc brutálisabb, a karakterek kegyetlenebbek és a kalapács súlya még a videóból is átjön, sok minden változott az előző részekhez képest.

Hirdetés

A kezdeti ostrom után a fejlesztők megmutatták a hajózás finomságait, a dialógus rendszer újdonságait, és még egy rövid horgászkalandra is elvittek bennünket. A 30 perces menetidőbe még két keményebb boss harc, egy esküvő, és még egy kis jó kedélyű iszogatás (merth ogy erre is van minijáték) is belefért, így tényleg szinte minden pontját érintették a játéknak.

Az Assassin's Creed Valhalla 2020. november 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig PS5-re és Xbox Series X-re. Titeket mennyire győzött meg a cucc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)