Hirdetés

Féláron beszerezhető a Trine 2 és a Gotham City Impostors

|

A Steam legfrissebb akciójának keretein belül féláron szerezhetjük be a hétvége folyamán a Trine 2 és a Gotham City Impostors játékokat.

Hirdetés

Időről-időre remek akciókkal kedveskedik felhasználóinak a Steam rendszere, ezúttal két valóban szórakoztató produktumot kínálnak szinte bagóért nekünk: a Trine 2 igazi művészi csemege, míg a Gotham City Impostors a legőrültebb szuperhős-imitátor, amit valaha láttunk.

A hétvége folyamán mind a Trine folytatását, mind Gotham vicces kedvű ellenfeleit magunkénak tudhatjuk, ha ellátogatunk a Steam oldalára és megvásároljuk potom pénzért a szóban forgó alkotásokat. Hogy mégis mennyiért? Mindkettő alkotásért fele árat kell fizetnünk, tehát a Trine 2 12.99 euró helyett 6.49 euróba kerül, míg a Gotham City Impostors-ra 10.99 helyett mindösszesen 5.49 eurót kell költenünk.

Jó szórakozást kívánunk mindkét matériához!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)