Hirdetés

Féláron lehet a tiéd a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, ha megvan az eredeti játék

|

A THQ Nordic egy egész jó akciót kínál a PC-s játékosok számára.

Hirdetés

Elég hangulatos játék lett a 2012-ben megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoning, amin olyan ismert arcok is dolgoztak, mint Todd McFarlane, R. A. Salvatore és Ken Rolston, ám mindezek ellenére mégsem lett túlságosan sikeres a fantasy kaland. Idén viszont megújult formában, DLC-kkel megpakolt kiadásban tér vissza az RPG, amit három platformon is megvásárolhatunk majd, ráadásul ha teljesítünk egy feltételt, akkor jóval olcsóbban juthatunk majd hozzá a pakkhoz a Valve platformján.

Hirdetés

A THQ Nordic ugyanis bejelentette, hogy a Steam 50%-kal olcsóbban vásárolhatjuk meg a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning-ot, ha már ott lapul a könyvtárunkban az eredeti játék. Ez kifejezetten jó ajánlat lehet azok számára, akik régebben már megvették a játékot a platformra, és szívesen megnéznék majd, hogy mit nyújt a hamarosan debütáló remaster.

Emellett jött egy friss videó is, amiben megnézhetjük, hogy milyen varázslatokat szórhatunk majd ellenfeleinkre a játékban.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning szeptember 8-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beruháztok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)