Hirdetés

Felbukkant egy komoly Call of Duty: Warzone bug, a fejlesztők már dolgoznak rajta

|

Ha egy Warzone meccs közben szembejön egy hatalmas, vibráló kocka, akkor valahol benne ott lesz egy rémült játékos, akinek fogalma sincs arról, mi történik.

Hirdetés

Ma hajnalban az Infinity Ward egy tweetben jelentette, hogy már dolgoznak a Call of Duty: Warzone eddigi legkellemetlenebb hibáján. A közelmúltban ugyanis felbukkant egy bug, ami akkor jöhet elő, amikor egy játékos fegyvert vált vagy felvesz egy új fegyvert (ez pedig ebben a műfajban gyakorinak is tekinthető). Ekkor a pixelek megőrülnek a fegyver körül és vagy valami olyasmi lesz a kezünkben, amire még Optimus Prime is büszke lenne, vagy az egész karakterünket körbeveszi majd egy poligon tornádó.

Hirdetés

A végtelenül bizarr bug utóbbi esetben gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy eltaláld a szerencsétlenül járt ellenfeledet.

Made it to the end of Warzone and faced off against the final boss. Did not go well from r/CODWarzone

Nyilván a vizuális hiba annak sem feltétlenül jó, aki a poligon-orkán túloldalán van. A lenti videón láthatjátok milyen az, amikor titeket támad be a dolog.

Az Infinity Ward már dolgozik az ügyön és remélhetőleg mielőbb javítják majd ezt a nem éppen kellemes bonyodalmat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)