Hirdetés

Felbukkant egy X-Wing a Fortnite-ban

|

Az Epic Games a Star Wars: Squadrons miatti hype-ot kihasználva bedobott egy nagyon csalogató ajánlatot a Fortnite játékbeli boltjába.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői nagyon szeretik Star Wars-os cuccokkal felkelteni a messzi-messzi galaxis rajongóit. Ezúttal a tegnap megjelent Star Wars: Squadrons animációs kisfilm keltette hype-ra ültek rá egy X-Wing vadászgép gliderrel, amit a battle royale tárgyboltjában bárki beszerezhet 1200 V-Bucksért cserébe. Aki megveszi a Squadront, annak ennyit sem kell fizetnie.

Hirdetés

Ha úgy döntesz, hogy a Star Wars: Squadronst az Epic Games Store-on szerzed be, akkor az X-Wing glider ajándékba jár. Ez a lehetőség 2021. október 1-ig él, tehát mindenkinek bőven lesz ideje felmarkolni a bónuszt.

A Star Wars: Squadrons 2020. október 2-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)