Hirdetés

Felbukkantak az első eredeti Xboxos címek az Xbox One áruházában

|

A tervek szerint még idén játszhatóak lesznek Xbox One-on az első eredeti Xboxos játékok, a Microsoft pedig el is kezdett felkészülni a rajtra.

Hirdetés

Még az E3-on jelentették a zöldek, hogy az Xbox 360-as címek mellé hamarosan az eredeti Xboxra megjelent címeket is élvezhetjük az újgenerációs konzoljainkon. Már látom is a lelki szemeim előtt, ahogy HP és mazur az Xbox One X-en tolják a Crimson Skiest.

Hirdetés

Egy HiPanda123 nevű redditező vette észre, hogy az első 5 játék már meg is kapta a saját HUB-ját, ahol a borítóképek mellett egy rövid leírás is található a játékokról. A vásárlás gombok egyelőre nem vezetnek sehová, erre minden bizonnyal egészen a hivatalos rajtig kell várni. Az 5 cím között megtalálható a Fuzion Frenzy, a Crimson Skies (ezeknek van is store aloldala, hiszen Xbox 360-ra elérhetőek voltak digitálisan), a The King of Fighters: Neo Wave, a Dead to Rights és a Red Faction II. Utóbbinál kifejezetten vicces, hogy egy Xbox 360-as dobozképpel van fent, mikor erre a platformra soha nem jelent meg.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikortól élvezhetjük ezeket a címeket, de a Phil Spencer azt ígérte, hogy még év vége előtt fejest ugorhatunk a nosztalgiába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)