Hirdetés

Felejtsd el a Capcom bejelentéseit, itt a Resident Evil remake remake!

|

Egy csapat rajongó Resident Evil 2 remake-szerű játékot készített az eredeti Resident Evil 2002-es remake-jét remake-elve. Mindenki ért mindent, ugye?

Hirdetés

Próbáljuk úgy megfogalmazni, hogy elsőre is érthető legyen, nem lesz könnyű:

Adott a Resident Evil című 1996-os klasszikus, amelynek 2002-ben készült egy nagyszerű remake-je GameCube-ra és később PC-re. Ezt a remake-et remake-elte most egy lelkes csapat a nemrég megjelent Resident Evil 2 és 3 remake játékmenetét és grafikai elemeit felhasználva.

Azaz hamarosan pont úgy játszhatunk az első rész hőseivel, mint a folytatásokkal: harmadik nézetből barangolva és lövöldözve. A Briins Croft nevű YouTube-csatornára feltöltött bemutatók alapján felépítették az első rész kastélyát és környezetét, az összes zombival és feladvánnyal, és még pár plusz részt is tettek bele: bejárhatunk például egy vírusfertőzés előtti, működő RPD rendőrkapitányságot.

Hirdetés

A demóval már játszhatunk is, ebben Jillt irányítjuk, mielőtt megérkezik a Spencer-birtokra.

A legszebb,  hogy bár a grafika egészen korszerű, bár itt-ott kicsit furcsa (szögletes tárgyak, mosott textúrák), az eredeti, legendásan rossz szinkront meghagyták, az összhatás pedig teljesen paradox, erről mindenki meggyőződhet, hála a trailernek.

Letölteni pedig itt tudjátok ezt a fantasztikus rajongói meglepetést.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)