Hirdetés

Vajon hajlandó az EA lemondani a FIFA loot boxokról?

|

Most még könnyedén elkölthetjük a havi keresetünket random játékosokra.

Hirdetés

Nemrég rajtolt el a FIFA 22, ami ugyan nem hozott radikális változást a sorozatba, mindenképpen jobb ez így, mint az a hatalmas katasztrófa, ami a PES utódjával, az eFootballal történt. Az EA sorozatának új epizódja idén két verzióban jelent meg: a PC-s játékosok és az előző generációs konzolon focizni vágyók egy régi motorra épülő játékot kaptak, míg az Xbox Series géppel vagy PlayStation 5-tel rendelkezők az új generációs kiadást élvezhetik.

Egy azonban közös ebben a két variánsban: mindkettő Ultimate Team módjában ott szerepelnek a már nagyon jól ismert csomagok, amelyekre a világ összes pénzét elkölthetjük, amíg elégedettek nem vagyunk a csapatukkal.

Hirdetés

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy a játékos tábor túlnyomó többsége örülne, ha a FUT valamilyen módon átalakulna és nagy mennyiségű befektetett pénz vagy rengeteg idő eltöltése nélkül is normális csapatot lehetne építeni, ha azonban valaki mégis szereti a csomagokat, megnyugodhat, még egy darabig biztosan velünk lesznek.

Az EA egyik felelős vezetője, Chris Bruzzo az Eurogamernek beszélt a mechanikáról. Elmondta, hogy szorosan együttműködnek majd a kormányokkal, ha szerencsejátékká nyilvánítják a játék ezen részét, megválni azonban nem fognak tőle, hiszen a játék folyamatos fejlesztése csak ezzel a bevétellel lehetséges.

"Ha jó értéket adunk, márpedig biztosan, hiszen 100 millió játékossal rendelkezünk, az egy hatalmas tábor, ami tényleg komoly bevételt generál. Nekünk azonban szükségünk van erre a bevételre, hogy ne csak a megjelenéskor, hanem az év további részében is folyamatosan fizethessük a fejlesztőinket."

Az EA egyébként tényleg őrületes pénzeket kaszál a játékaiban elérhető csomagokkal, azonban az ellenállás is egyre hangosabb. Érdekes lesz látni, ha tényleg egyre több ország előveszi majd a kiadót, mivel tud majd védekezni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Címkék: #fifa #ea #loot boxok
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)