Hirdetés

Feléledhet a Darth Maul játék, ami soha nem készült el

|

A Red Fly Studio anno készített egy Darth Maul játékot, amit végül a LucasArts törölt. Ezzel kapcsolatban tudtunk meg részleteket, és azt is, hogy a projekt nem teljesen halott.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic nemrég kapott egy új kiegészítőt, a Star Wars Battlefront november közepén jelenik meg, de még mindig nem vagyunk elárasztva nagy Star Wars játékokkal. Örülnénk, ha ez változna.

Azt tudjuk, hogy a Visceral dolgozik valamin, ami lehet, hogy az újragondolt Star Wars 1313 lesz, de ezzel kapcsolatban valószínűleg egy ideig még nem mondanak semmit (azért egy Paris Games Weekes bejelentésben reménykedünk). Ugyanakkor a napokban a Red Fly Studio egyik illetékese, Dan Borth egy Reddit AMA során beszélt arról a Darth Maul-központú játékról, amit pár évvel ezelőtt kezdtek el fejleszteni.

Megtudtuk, hogy a név nélküli projekt harcrendszere a Batman: Arkham játékokhoz hasonló volt, egy érdekes mechanikával: amikor a főszereplő a semmiből leugrik és lefejez egy őrt, a többiek szétszélednek, akár kárt tesznek magukban. Ez a taktika keményebb ellenfeleknél nem működött, őket egyesével lehetett volna leszedni. A rendszer állítólag jól illett a karakterhez.

Emellett Maul droidokat is használhatott, melyekkel lekapcsolhatott, feltörhetett, kinyithatott dolgokat, vagy információt gyűjthetett. Az alábbi videó még 2014-ben került elő, és a harcot hivatott bemutatni.

A fejlesztést ugyan régen leállították, de a csapat nem hagyta magára a projektet: egy Unreal Engine 4-es demót készítettek, melyet hamarosan megmutatnak a PC-s és konzolos Star Wars játékok fejlesztésének és kiadásának jogát birtokló EA-nek. Az alapokat úgy rakták össze, hogy ha esetleg a játék maga tetszik, de Darth Maul karakterével a kiadó nem akar foglalkozni, a kért változtatásokkal folytathassák a fejlesztést. Ha a kiadónak tetszik, lehet, hogy anyagilag is támogatja a csapatot, és megszülethet maga a játék. Mi szorítunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)