Hirdetés

Feléledt a hivatalos Mafia Twitter-fiók, valószínűleg bejelentés közeleg

|

Két év után újra mozgolódás támadt a Mafia hivatalos Twitter-fiókján, ami a megerősíteni látszik korábbi sejtéseinket.

Hirdetés

Egy ideje már tartja magát a pletyka, hogy a Mafia trilógia közbülső darabját felújított formában végigjátszhatjuk a mostani konzolgeneráción, aztán a közelmúltban felbukkant egy korhatár-besoroló bizottság honlapján. Ráadásul társasága is akadt a Mafia III személyében, minek láttán a homlokunk közepéig szaladt a szemöldökünk, mert ha valami megérdemelne egy remekbe szabott remaster kiadást (teljes értékű remake-ről álmodozni sem merünk), az sokkal inkább a legendás első rész lenne.

Hirdetés

Hihetnénk persze azt is, hogy a Mafia Twitter-fiókja anyák napja alkalmából aktivizálta magát (a tengerentúlon most ünneplik), de sokkal valószínűbb, hogy az egyszavas üzenet - család - egy kommunikációs kampány első felvonása, mely előbb-utóbb a Mafia II: Definitive Edition és a Mafia III: Definitive Edition leleplezésébe torkollik. Tekintve, hogy a második rész augusztusban ünnepli 10. születésnapját, jobb alkalmat keresve sem találnának erre.

Ti játszanátok az említett részek szebb és talán jobb kiadásaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)