Hirdetés

Felélesztik a Syndicate szériát?

|

Jól értesült források megerősítették, hogy a februárban bejelentett titokzatos Starbreeze Studio játék mögött a Syndicate franchise található.

Hirdetés

 

Névtelenség homályába burkolódzó bennfentesek a GamesIndustry.biz szerkesztőinek címzett üzenetükben megerősítették a Starbreeze Studio berkeiben formálódó vadonatúj Syndicate epizódot, melyet az Electronic Arts vállalatával együttműködve készítenek. Forrásaik szerint a hamarosan debütáló Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena munkálataiért felelős stúdió Xbox 360, PlayStation 3 és asztali rendszerekre fejleszti a Project Redline kódnéven futó Syndicate játékot.

A Syndicate (Bullfrog Produvtions) nyitánya 1993-ban került megjelenésre, a játékosoknak cyberpunk ihlette világban, rögzített izometrikus nézetben kellett cyborg csapatával felszámolnia (illetve egyéb küldetések teljesítve) a rivális szindikátusok működését.

Tavaly októberben hallhattunk először új Syndicate alkotásra vonatkozó pletykákat, majd idén februárban megérkezett az együttműködésről szóló bejelentés, melynek keretében a Starbreeze Studio vállát nyomja a feladat, hogy felélesszen egy klasszikus státuszban tisztelgő játékcsaládot. Források szerint a jelen korunk követelményeinek megfelelő Syndicate játék feltehetőleg az EA megnevezetlen, Jason Bourne karakterére összpontosító alkotás fejlesztésének befejezése után kerül majd megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)