Hirdetés

Féléves GameStar előfizetés + digitális Total War: Shogun 2

|

Légy az első húsz befizető között és Tiéd a Total War: Shogun 2 steames változata!

Hirdetés

Fizess elő most fél évre a GameStar magazinra, és a hat lapszám, valamint a hat ajándék teljes játék mellett Tiéd lehet a Total War: Shogun 2 steames változata, amennyiben azon húsz személy közé tartozol, akik előfizetésük díját, 9990 forintot - ami kevesebb, mint a játék ára Steamen - elsőként fizetnek be.

A The Creative Assembly fejlesztésében és a Sega kiadásában megjelent Total War: Shogun 2 közel tizenegy esztendővel a Shogun: Total War után tér vissza a Felkelő Nap Birodalmába, amikor még klánok élén álló hadurak háborúztak egymással a sóguni cím megszerzéséért. A stratégiai játékban az általunk választott klánt kell győzelemre vezetnünk oly módon, hogy a hátországban megtermeljük a hadsereg felállításához szükséges erőforrásokat, majd sereget toborzunk és csapatainkat legjobb tudásunk szerint kommandírozzuk a harcmezőn.

Az előfizetési akciót azok is igénybe vehetik, akiknek már van futó GameStar előfizetésük, az összeg befizetése után automatikusan meghosszabbodik hat hónappal.
Előfizetési szándékot emailben (a terjesztes@idg.hu címre elküldve számlázási-kézbesítési címedet, telefonszámodat és email címeteket), és telefonon (06 (1) 577 4301), valamint személyesen a szerkesztőségben (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A ép. IV. em.) lehet jelezni.

Ne feledd, csak az első 20 befizetőnek jár Total War: Shogun 2!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)