Hirdetés

Féléves GameStar előfizetés digitális Total War: Shogun 2-vel az első 20 befizetőnek

|

Digitális Total War: Shogun 2 jár a féléves GameStar mellé a 20 leggyorsabb előfizetőnek.

Hirdetés

Az igazi gyorsasági előfizetési akció az, amikor nem az előfizetési szándékukat leggyorsabban jelző személyek a befutók, hanem azok, akik számlájukat a leghamarabb rendezik.



Aki most fizet elő hat hónapra a GameStar magazinra, a hat lapszám és a hat teljes játék mellé a Total War: Shogun 2 stratégiai játék digitális (steames) verzióját kapja ajándékba, feltéve, hogy azon 20 személy közé tartozik, akik az előfizetés díját, azaz 9990 forintot a leghamarabb fizetik be.

Előrendelés a képre kattintva!



Függetlenül attól, hogy korábban részt vettetek-e már más előfizetési akcióban, avagy még mindig nem járt le éppen futó előfizetésetek, szabadon megrendelhetitek ezúttal is, illetve kérhetitek a futamidő meghosszabbítását.
Előfizetési szándékotokat emailben (a terjesztes@idg.hu címre elküldve számlázási-kézbesítési címedet, telefonszámodat és email címeteket), és telefonon (06 (1) 577 4301), valamint személyesen a szerkesztőségben (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A ép. IV. em.) is jelezhetitek.

Ne feledjétek, csak az első 20 befizetőnek jár Total War: Shogun 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)