Hirdetés

Felfedezésre invitál a Biomutant legújabb trailere

|

Egy cuki harcimókussal egy veszélyekkel teli, csodálatos világban kalandozhatunk.

Hirdetés

Eredetileg már tavaly meg kellett volna jelennie a THQ Nordic és az Experiment 101 különleges játékának, ám a nyitott világú, posztapokaliptikus, kung-fuval is megbolondított akció-szerepjáték esetében a lehető legjobb minőséget akarták elérni a fejlesztők, és nyilván a koronavírus-járvány sem segítette a törekvéseiket. Szerencsére már nem kell sokat várnunk rá, a kiadó pedig a megjelenésig hátralévő időt kihasználja arra, hogy a Biomutant különböző részeit prezentálja. 

Hirdetés

Ízelítőt kaptunk már a harcokból, megcsodálhattuk a játék világát és több mint tíz percen keresztül tanulmányozhattuk a játékmenetet, ezúttal viszont a kreatív rendező, Stefan Ljungqvist invitál meg minket egy tanulmányi sétára. Az alábbi videóban Ljungqvist arról mesél dióhéjban, hogy mi a Biomutant lényege, miről szól pontosan a koncepciójuk és milyen élményeket kínál a játék:

A Biomutant május 25-én fog megjelenni PC-re (Steamen, Originen, GOG-on, Epic Games Store-on), PS4-re és Xbox One-ra. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)