Hirdetés

Felfrissült a Spybot: Search & Destroy

|

A spyware és más kártékony programok jó ideje nehezítik a felhasználók dolgát, ám jó pár alkalmazás igen hatékony védelmet tud nyújtani ellenük.

Hirdetés

A legjobbak között szokás folyton emlegetni az ingyenesen elérhető Spybot: Search & Destroy programot, aminek megérkezett a legfrissebb, 1.5.1.12-es változata. A még bétaverziós alkalmazás megkeresi és eltávolítja a kártékony elemeket, de immúnissá is teszi a rendszert a jövőbeli fenyegetések egy része ellen. A bátrabbak a fejlesztők oldaláról tölthetik le a legfrissebb béta verziót, ám aki a biztos védelemre törekszik, az mindenképp maradjon a jól bevált, teljes értékű változatnál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)