Hirdetés

Felgyorsítja a Sony a live service címek fejlesztését, két játékot kapunk 2023 márciusáig

|

Több szolgáltatásalapú játék érkezik PlayStationre a tervezettnél.

Hirdetés

Noha hosszú ideje a filmszerű single-player játékok számítanak a Sony védjegyének (velük dolgozta le hátrányát a PlayStation 3 az Xbox 360-nal szemben, majd verte bucira a PlayStation 4 az Xbox One-t), egyúttal állandó témát szolgáltatnak a cég kritikusainak, amiért kevés változatosságot mutat a portfóliója. Ezen kíván változtatni a konzolgyártó többek között oly módon, hogy nem kevesebb mint 10 szolgáltatásalapú címet ad ki 2026 márciusáig.

Hirdetés

Ezt a már önmagában is merész vállalást fejelte meg most a cég két további live service-es címmel, így már 12 a cél, éves bontásban pedig (ne feledjétek, hogy továbbra sem naptári, hanem pénzügyi évről beszélünk, ami legtöbbször adott év április 1-jétől a következő esztendő március 31-éig tart) úgy néz ki az ütemterv, hogy 2022-ben hármat, 2023-ban szintén hármat, 2024-ben már négyet, 2025-ben viszont csak kettőt kapunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az első 2022-es, szolgáltatásként kezelt játék egyébiránt már megjelent, Jim Ryan szerint az MLB The Show 22 az, hiszen ahogy ő fogalmazott, olyan játék, aminek nincs vége. A másik kettőt viszont csak később fogják leleplezni. A Sony Interactive Entertainment ügyvezetője fontosnak tartotta hozzáfűzni, hogy a Destiny nem szerepel az aktuális pénzügyi évre vonatkozó tervekben.

Ha kivonjuk a képletből a 2026 márciusáig esedékes MLB The Show epizódokat (szám szerint ötöt a mostanival együtt), még mindig marad hét live service játék, köztük a Bungie új projektjével, Jade Raymond stúdiójának játékával és a The Last of Us multiplayer spin-offjával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)