Hirdetés

Felháborodtak a játékosok az Elite Dangerous: Odyssey minősége miatt

|

A régóta várt kiegészítőt nem fogadta kitörő lelkesedés.

Hirdetés

Évekkel megjelenése után is szépen fejlődik az Elite: Dangerous, azonban úgy tűnik, a Frontier Developments elsiette az Odyssey nevet viselő, 34,99 euróba kerülő kiegészítő kiadását. Az újításokat nagy izgalommal várta a közösség, hiszen a csomag lehetővé teszi, hogy a játékosok elhagyják a hajójukat, távoli bolygókat fedezzenek fel gyalogosan, és izgalmas küldetések során harcoljanak nyílt tűzharcokban, folyamatosan fejlesztve karakterüket és felszerelésüket.

Május 19-én megjelent, de a Steamen az értékeléseknek mindössze 33 százaléka pozitív. 

Hirdetés

A felhasználók sokféle problémáról számolnak be: vannak, akik az optimalizáltság hiányára panaszkodnak, és azt állítják, még az ajánlott rendszerkövetelménynek megfelelő gépükön is borzalmas a teljesítmény, míg mások arról írnak, hogy az alapjátékban működő rendszerek is szétesnek, és a többjátékos funkciók sem működnek rendeltetésszerűen.

Akinél valamiért mégsincs nagy probléma, arra panaszkodik, hogy nagyon kevés a tartalom, a küldetések és az ezeknek otthont adó bázisok önismétlőek, az átdolgozott kezelőfelület pedig kényelmetlen és nem jelenik meg megfelelően.

A Frontier egyelőre nem reagált a panaszokra, de remélhetőleg napokon belül legalább egy biztató közlemény megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)