Hirdetés

Felhívás a web4-es blogok számára

|

Sokan tanácstalanul fordultatok egymáshoz, hogy Eskin távozása után kivel kellene kapcsolatba lépnetek, hogy cikkeiteket ajánljuk a GameStar Online főoldalán. Íme a megoldás!

Hirdetés

A legnagyobb web4-es blogok továbbra is folyamatosan üzemelnek, szinte naprakészek hírekből valamint történésekből és ez így van jól. A blogon megjelenő anyagok közül akad olyan minőségi iromány is, ami megérdemelne egy ajánlást az olvasók felé, és ekkor jön képbe hiánypótló megoldásunk.

Eskin távozása után ideiglenesen Szada kollégának írhattok és küldhetitek el annak a cikknek a linkjét, melyet szeretnétek ajánlani a GameStar Online olvasói számára. Itt hívnánk fel mindenki figyelmét arra, hogy nem áll módunkban minden egyes kérést teljesíteni, a beérkezett lehetőségek közül Szada szelektál és a minőségi, főoldalra érdemes cikkek kedvcsinálója mindenképpen helyet fognak kapni híreink között.

Szada tehát ezentúl lelkesen várja leveleiteket a következő e-mail címre: dszabo@idg.hu, ne legyetek hát restek és bombázzátok őt éjjel-nappal (akár szerelmes levelekkel is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)