Hirdetés

Felhőből a játék: a Gaikai készen áll a teljes stream-re

|

Még három hónap, és kezdetét veheti a teljes játékok stream-elése a Gaikai-nál. Yepp?

Hirdetés

A hírek szerint a Gaikai teljes mértékben felvértezte magát ahhoz, hogy útjára indítsa a teljes játékokat szolgáltató stream-et. Ez persze nem azt jelenti, hogy holnap reggel kinyit a húsbolt, mert a tervek szerint a felhő alapú szolgáltatás Facebook-os beindítását követően, három hónap múlva élesedne a teljes játékos stream YouTube-n, BestBuy-on és Wallmart-on, valamint a kiadóknál, azaz az EA-nél és az Ubisoft-nál.

A Gaikai feje, Dave Perry elmondta, hogy fő versenytársuk az OnLive, de alapvető különbségek vannak a két cég között, ugyanis az OnLive esetében módosítani kell a játékot, amihez szükség van a forráskódra, míg a Gaikai-nál erről nincs szó. Konzolokkal kapcsolatban Perry elmondta, hogy a jelenlegi tervekben nem szerepelnek, de tudják, hogy szükség lenne rá. "Nem akarsz olyan konzolt, ami nem képes erre. Továbbra is ugyanúgy játszhatsz, mint eddig, de képzeld el, hogy bármilyen játékot kipróbálhatsz, vagy megvehetsz, platformtól függetlenül."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)