Hirdetés

Feliratkozás az új GSTV csatornára!

|

Mint azt Daev említette, a Youtubera költöztünk, nyomás hát feliratkozni!

Hirdetés

A GameStar TV adásait ezentúl a YouTube-on találjátok meg, mostantól oda töltünk fel minden videót, hogy HD-ben élvezhessétek az adásokat.

Hogy könnyen-gyorsan követhessétek az eseményeket, erősen javasolt, sőt mi több, ajánlott feliratkozni a csatornára, így aztán abban a minutumban tudomást szereztek egy új Hyperól vagy egy új Late Night Live-ról, amint kikerült a világszőttesre (régi nevén világháló, még régebbi nevén internet)

Szóval látogassatok el a jelenleg prealpha (se) designnal, ámde elsőrangú tartalommal rendelkező csatornára, és nyomjatok a feliratkozás gombra, majd pedig élvezzétek azt a műsort, amelyiket csak szeretnétek - mostantól HD-ben!

   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)