Hirdetés

Felkerült a GOG-ra az egyik klasszikus Silent Hill

|

Ezúttal a Konami horrorsorozatának 2004-es részével nosztalgiázhatunk.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel elég sok rajongót vesztett az utóbbi években a Konami, főként azért, mert a jelek szerint nem igazán akarja folytatni a Silent Hill szériát, ami a kifejezetten ijesztő P.T. után óriási kihagyott ziccernek tűnik. Azonban a GOG.com kínálatába több klasszikus alkotás is felkerült az utóbbi időkben, és most már a legendás horrorsorozat kedvelőit is várja egy kis meglepetés a digitális áruház polcain.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis az eredetileg 2004-ben megjelent Silent Hill 4: The Room, ami talán nem a széria legjobb darabja, viszont így is elég ijesztő élményt nyújt, tehát nagyon is érdemes lehet rá lecsapni, ha esetleg hiányozna az életetekből a Konami franchise-a, vagy csak eltöltenétek egy kis időt egy klasszikus horrorjátékkal. A játékot 9,99 euróért, tehát picit több mint 3500 forintért vásárolhatják meg, ha ellátogattok ide.

Nem olyan rég egyébként a Konami több régi játéka is felkerült a GOG-ra, ezekre is érdemes lehet egy pillantást vetni. Nektek melyik a kedvenc Silent Hill-játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)