Hirdetés

Felkerült a netre a Halo 2 tényleges befejezése

|

A Bungie trilógiájának középső epizódja legendásan csonkán jelent meg, most viszont megnézhetjük, hogy mit kellett kivágniuk a részből az alkotóknak.

Hirdetés

A Halo sorozat első három része tagadhatatlanul megreformálta az FPS játékok műfaját, emellett viszont a második rész a videojátéktörténelem egyik legfurcsább lezárásával büszkélkedhet.

A leglaikusabb szemnek is feltűnhetett, hogy a játékból rengeteg részt kellett kivágnia a fejlesztőknek, hogy tartani tudják a stúdió által kitűzött megjelenési dátumot. A csapat akkori művésze most közzétette, hogy mik kaptak volna még helyet Master Chief második kalandjában.

Hirdetés

Lee Wilson nagyon komoly mennyiségű koncepciós rajzot osztott meg arról, hogy egészen pontosan hogyan végződött volna a második rész. Ezek között vannak olyan jelenetek, melyek végül a harmadik részbe kerültek bele, mint például, hogy az Arbiter megöli a Prophet of Trutht, vagy hogy Master Chief visszatér a Földre, hogy felvegye a harcot az Arkkal.

Akadtak viszont olyan jelenetek melyek végül sosem kaptak helyet a szériában: ilyen volt az a kis rész, melyben a főszereplőt az ikonikus Spartan páncél nélkül láthattuk volna, de persze az Master Chief arcát ekkor sem pillanthattuk volna meg.

Ha esetleg szeretnétek végigpörgetni a részletesen kidolgozott koncepciós rajzokat, melyekről lényegében már csak a párbeszédek hiányoznak, hogy egy teljesen élvezhető képregényes kiegészítő legyen a Halo 2-höz, akkor Lee Wilson Artstation oldalán mindent megtaláltok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)