Hirdetés

Fellőtték a Venetica honlapját

|

Elindult a Halál fiatal és nagy hatalmú leányáról szóló akció-RPG honlapja.

Hirdetés

A Venetica a kalandjátékokra (Ankh sorozat, Jack Keane) szakosodott Deck 13 első próbálkozása szerepjátékos vizeken. Az Xbox360 és PC platformokra megjelenő játékban egy fiatal lány, Scarlet poligonokból álló idomai mögé bújhatunk.



A bájos hölgy már törtünetünk elején elveszíti a férfit, akit szeretett, majd rövidesen kiderül, hogy a gonosz nekromanta vezette szekta apját is el akarja tenni láb alól. Maga Scarlett sem tudta, hogy az apja nem más, mint a nagy Kaszás, akinek bizonyos képességeit is örökölte. Példának okáért képes a fantasy elemekkel fűszerezett alternatív Velencéből kaput nyitni a túlvilágra, ahol újra szembetalálja magát elvesztett szeretteivel, és a korábban már legyőzött ellenségeivel.

A német PC Games montázsa a Venetica első tíz percéből




A Venetica címen futó akció-RPG honlapját nemrégiben lőtte fel a játékot kiadó dtp Entertainment. Az oldal képgalériával, letölthető videókkal és zenékkel, továbbá rendszeresen frissülő információkkal várja az érdeklődőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)