Hirdetés

Felmerült a Terminator MMO ötlete

|

A Halcyon Games kötelékében dolgozó Mic Rogers gondolatai között néhány pillanatra felvillant a Terminator MMO ötlete.

Hirdetés

Kevés használható információ áll rendelkezésünkre a jövő májusban debütáló Terminator Salvation: The Videogame-ről, pedig bejelentése óta eltelt két teljes hónap. A Christian Bale nevével fémjelezett filmhez hegesztett adaptációt a GRIN fejlesztői vették kezelésbe, mivel meglehetősen kevés támpontot adtak, tavaly találgatásra adtuk fejünket a játékot illetően. Pénteken érdekes hírek keltek szárnyra miután a Halcyon Games (kezünkben összpontosulnak a Terminator franchise jogai) termelési vezetője nyilatkozott az IncGamer szerkesztőinek és felvetette a Terminator MMO ötletét. Mindenképpen trendinek nevezhetjük kijelentését, masszívan multiplayer online világokat lassan már kötelező lesz mindenhez hozzátapasztani. Mic Rogers gondolatai között már felmerült a Terminator MMO fogalma, érdekesnek is találja a koncepciót. Ennyi. Vélhetően örökre elvi síkon marad a felvetés, legalábbis addig maradjon, amíg elkészülnek Salvation: The Videogame projektjükkel.

terminators.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)