Hirdetés

Már a Super Smashben is játszható a félmeztelen Mario

|

A Super Mario Odyssey legutóbbi trailerében látott fürdőnadrágos Mario nem hagyja nyugodni a Nintendo rajongóit, így a népszerű verekedős játékba is bekerült a strandoló karakter.

Hirdetés

A legutóbbi Nintendo Direct alkalmával bemutatott új Super Mario Odyssey trailerében megjelent egy új helyszín is, amiben Mariót strandolni is láthattuk. A Nintendo arcának félmeztelen változata akkor beleégett a rajongók retinájába, így még az új platformer októberi megjelenése előtt játszható karakter lett belőle.

Hirdetés

Persze nem a Nintendo építette be már most az egyik játékába, hanem egy rajongó alkotása a karaktermodell, amivel a fürdőgatyás ex-vízvezetékszerelővel harcolhatunk. Mivel a CEMU segítségével a Super Smash Bros. for Wii U PC-n is játszható, viszonylag könnyen lecserélhették az erre vágyó rajongók valamelyik karaktert Mario új változatára. Ha nagyon vágytok a modra, ti is letölthetitek, méghozzá innen, de ha beéritek néhány képpel a karaktermodellről, ezeket az alábbi galériában megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)