Hirdetés

Félmilliárd dollárba kerülne a Cowboy Bebop mozifilm

|

Minden idők legdrágább filmje lenne, ha most forgatnák a népszerű anime élőszereplős változatát.

Hirdetés

Keanu Reeves az MTV News-nak nyilatkozva mesélt arról, hogy miért kell újraírni a Cowboy Bebop forgatókönyvét.



A szkript megírására felkért Peter Craig olyan kiváló, az alapműhöz oly mértékben hű forgatókönyvvel rukkolt elő, ami azonnal elvarázsolta stúdió illetékeseit, akik szerint fantasztikus filmet lehetne készíten az írás alapján, csak épp 500 millió dollár kellene hozzá. Ennyit jelenleg senki nem fektetne be egy kockázatos projektbe, tehát Craig kénytelen lesz néhány heti hideg élelemmel felszerelkezve elvonulni a világtól, míg elkészül a szkript kompromisszumokra képes változatával. A tervek szerint Reeves alakítja majd a bűnözőből lett fejvadászt, Spike Siegelt.
A Cowboy Bebop 1998-ban mutatkozott be először a televízió képernyőjén, hogy utána 26 epizódon keresztül a készülék elé szegezze részről részre gyarapodó számú rajongóit.



A Nobumoto Keiko írta, valamint Watanabe Shinichiro rendezte sorozat 2071-ben játszódik, amikor az emberiség már kirajzott a világűrbe. Hőseink modern cowboyok, fejvadászok, akik bűnüldözésből kívánnak meggazdagodni. Mondanom sem kell, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. Spike Siegel, a Vörös Sárkány szindikátus egykori tagja, az ex-zsaru Jet Black, Fay Valentine, az amnéziás csaló és szerencsejátékos, a zseniális, de teljesen kattant számítógépszakértő, Edward, valamint a Ein, a kutya lehetetlen egy csapatot alkotnak, mégis, majdnem mindig sikerrel járnak. Az üttött-kopott űrhajó, amivel a csillagok között utaznak, a címadóként is szolgáló Bebop névre hallgat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)