Hirdetés

Felpezsdül a vérünk a következő Assassin's Creed során?

|

Korábbi állítások azt feltételezik, hogy jövőre számíthatunk egy újabb Assassin's Creed fejezetre, most pedig azt is megtudhatjuk, hogy melyik helyszínen tevékenykedhetünk.

Hirdetés

A TGL november végi állítása szerint olyan kérdőívekre bukkant, amelyek azt tudakolják meg a nagyérdeműtől, hogy mit szólnának hozzá, ha már jövőre kézhez kapnának egy újabb Assassin's Creed epizódot, valamint ha az tartalmazna co-op lehetőséget is. Nagyon úgy tűnik hát, hogy készül valami a háttérben, csupán az nem világos még, hogy a Brotherhood módjára bővítenék a harmadik részt, avagy egy teljesen új darabot összetudnának hozni ily rövid idő alatt?

Tovább szítja a "valamilyen bejelentés hamarosan történni fog" tüzet, hogy Bertrand Chaverot, a Ubisoft Brazil ügyvezető igazgatója interjút adott a Techtudo-nak, amelyben kikotyogta, hogy a soron következő Assassin's Creed Brazíliában játszódhatna. Arra nem tért ki Chaverot, hogy milyen eseményt dolgoznának fel és Desmond egy újabb ősének bőrébe bújhatnánk avagy teljesen más hőst irányíthatnánk. mindezt kártékony homály fedi. Valószínűleg még jó ideig nem kapunk semmilyen hivatalos bejelentést vagy megerősítést, de már most nektek szögeznénk a kérdést: eltudnátok képzelni egy Brazíliában játszódó Assassin's Creed címet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)