Hirdetés

Felpörgetné a Star Wars-játékok gyártását a Disney, évente két címet is kaphatunk

|

Egy friss jelentés szerint a következő évek során futószalagon érkezhetnek a Star Wars-játékok.

Hirdetés

A Lucasfilm, s vele a Star Wars jogainak 2012-es felvásárlása óta a Disney alaposan rátaposott a gázra a Csillagok háborúja-univerzummal, három folytatást, két spin-offot és több sorozatot téve le az asztalra.

Arról finoman szólva is megoszlanak a vélemények, hogy ez a stratégia mennyire sült el jól, a jelek szerint viszont a filmekkel kissé lassítani látszó szórakoztatóipari óriás most a játékok piacán készül valami hasonlót elkövetni.

A megbízhatóbb szivárogtatók közé tartozó Tom Henderson ugyanis legújabb jelentésében arról ír, hogy tudomása szerint a Disney évente két új Star Wars-játékkal számol a jövőben. A gyakorlatban ez egy nagyobb AAA, és egy kisebb volumenű címet jelenthet minden egyes pénzügyi évben.

Hirdetés

Henderson forrásai szerint több bejelentetlen projektet is kalapálnak a háttérben, ami egyébként is logikus következtetés lenne, hiszen a már ismert jövőbeli Star Wars-játékok többsége csak évek múlva köszön be.  Ahogy a szerző is írja, eddig a következő címeket harangozták be a messzi-messzi galaxisból:

Magyarán ha Henderson forrásai nem tévednek, és minden a tervek szerint halad, jövőre csak a Jedi: Survivor és a Star Wars: Hunters érkezik meg, utána pedig minden évben marad a dupla Star Wars-löket, már ami a játékokat illeti.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Henderson emellett megemlíti, hogy a bejelentetlen projektek között jó eséllyel ott lehet egy The Mandalorian-feldolgozás is, mivel ez nemcsak a harmadik évada előtt álló sorozat sikere fényében tűnik észszerűnek, hanem az Xbox Era társalapítója is utalt rá egy tavalyi, időközben törölt tweetben.

A készülő Star Wars-játékokról tavasszal videós formában is meséltünk nektek, amelyet ide kattintva nézhettek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)