Hirdetés

Felrobbant a Call of Duty: Warzone pályája, vitte magával a szervereket is

|

A régóta pletykált Warzone ítéletnap végre elérkezett, és Verdansk pályájából csak por és hamu maradt. Persze ebből senki nem látott semmit, mert a szerverek azonnal összeomlottak. És mi jött utána?

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War első szezonja óta arra számítottunk, hogy az Infinity Ward és a Raven Software leszámol majd a Modern Warfare-ből visszamaradt pályával, és valami újat ültet a helyére.

Az átállást egy atomrobbanás előzi meg, ami tegnap éjjel, egy rakéta hathatós segítségével meg is történt. A gond csak az, hogy a pusztulás eseményét nagyon kevesen láthatták, mivel a szerverek Verdanskkal együtt pusztultak a kíváncsi tömeg nyomása alatt.

A legnagyobb gondok tegnap este voltak, amikor emberek órákig nem tudtak belépni a játékba, és aki benn volt, az is kiesett. A helyzet ma reggelre sem lett sokkal jobb: még mindig sokan állnak a bejelentkezési sorban, és van akinek még a frissítés sem töltődött le, köszönhetően a Battle.net csigamódban araszoló tempójának.

Hirdetés

Szerencsére azért akadtak játékosok, akik bejutottak a szerverre, és így részt vehettek a The Destruction of Verdansk Part 1 című eseményen, így meg is nézhetjük a végeredményt:

Bármekkora szenvedés is bejutni a Warzone-ba, érdemes befurakodni, mivel Verdansk pusztulása új lehetőségeket hozott. Röviddel a robbanás után a menüben felbukkant egy új playlist, ami a Rebirth Islandre dobja be a túlélőket. Ez nyilván még nem az új Warzone térkép, de el lehet rajta lövöldözni kényelmesen, amíg várjuk az új helyszínt, és a Season 3 indulását.

Verdansk lebombázásával egyébként a Rebirth Islandre is változásokat hozott: a szigetet most esti fényben láthatjuk, és a korábbi építkezési zóna helyén most egy Command Center nevű terület áll. A sztori szerint a Rebirth Islanden történő események 15 perccel Verdansk pusztulása után játszódnak, ennek köszönhetően pedig a sziget partvidékéről láthatjuk is az egykori battle royale csatatér maradványait.

A következő 24 órában Rebirth Island lesz az események központja, így aki szeretne része lenni a Warzone nagy átalakításának, az tartsa szemmel az órát (a lenti időpontokhoz adjatok hozzá kilencet a helyi idő megállapításához).

A Warzone nagy változásokon megy keresztül, és a mostani események ezek kezdetét jelölik. Aki szereti a battle royale játékokat, az próbáljon beugrani a buliba, különben bánni fogja, hogy sosem vett részt rajta. Reméljük, hogy a szerverek is kegyesek lesznek hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)