Hirdetés

Felröppent a pletyka, hogy a Cyberpunk 2077 jön az Xbox Game Passbe, de ne örüljetek

|

Egy új Xbox trailernek köszönhetően beindultak a spekulációk, aztán jött egy CD Projekt Red képviselő, hogy gyorsan tisztázza a dolgokat.

Hirdetés

A héten befutott a játékstreaming lehetőség az Xbox konzolokra, ennek örömére pedig a Microsoft kiadott egy új trailert az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatás kínálatáról. A videóban egy pillanatra a Cyberpunk 2077 is felbukkant, ami persze beindította a rajongók kreatív agytekervényeit.

Egy Reddit poszt megjegyezte, hogy az Xbox csapat általában azokat a játékokat emeli ki a videóiban, melyek elérhetőek a Game Passben, és így sokan feltételezték, hogy a Cyberpunk 2077 is csatlakozni fog a havi játékbérlet felhozatalához.

Hirdetés

Néhány órával később megjött a hideg zuhany. A CD Projekt RED PR vezetője, Radek Grabowski egy közleményében tisztázta, hogy jelenleg nem tervezik a Cyberpunk 2077-et a Game Pass részévé tenni. Persze ez nem jelenti azt, hogy a játék sosem kerülhet be a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, de a közeljövőben senki se számítson rá.

Cserébe legalább a játékstreaming lehetősége tényleg adott, érdemes próbálgatni majd. Lesz időnk rá, mivel a CD Projekt RED már teljesen elengedte az idei évet, egyik játékuk kapcsán sem érdemes már újításokban reménykedni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)