Hirdetés

Felsorakoztak a Natal támogatói

|

A Tokyo Game Show kínálta reklámfelületet használta fel a Microsoft a Natal népszerűsítésére.

Hirdetés

Az aktuális konzolgeneráció harcában egyelőre utcahosszal vezető Nintendo mozgásérzékelős technológiája megihlette a Sony és a Microsoft játékrészlegének fejlesztőmérnőkeit is. Míg előbbi egy varázspálcára emlékeztető jópofa kütyüvel készül, utóbbi semmit sem akar adni a játékos kezébe, inkább a testüket használná vezérlőként.



A színesbőrű játékosokat diszkrimináló technológia immáron tucatnyi cég, fejlesztő és kiadó fantáziáját keltette fel, akik felsorakoztak a projekt mögött, s alig várják hogy megmutathassák, mire képesek. Arról persze nem is szólva, hogy minden létező istenséghez fohászkodnak, nehogy szégyenteljes blamázs legyen a történet vége. Az érdeklődők június elejétől kísérleteznek az eszközzel, igyekeznek megtalálni a lehető legjobb felhasználási módot, legyen szó sportról, akcióról, vagy valami másról.
Jelenleg a következő játékipari szereplők fejlesztenek a Natal lehetőségeire támaszkodó Xbox 360-as játékot:

* Activision Blizzard
* Bethesda Softworks
* Capcom
* Disney Interactive
* Electronic Arts
* Konami
* MTV Games
* Namco Bandai
* Sega
* Square Enix
* THQ
* Ubisoft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)